2013-11-10 10:13:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - nem várt fordulat következik

Napi horoszkóp november 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozni látszik vonzódását. Lehet, hogy így már nem is olyan érdekes a flört? Talán megint az álmaiba lett szerelmes, amit földi viszony nem pótolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kissé bizonytalannak tűnik ma, ami a közlekedésben okozhat csupán igazán nagy kellemetlenségeket. Jobb, ha ma inkább nem ül a volán mögé. Kötekedő kedvét most inkább csak az élettársára pazarolja, ő türelmesebb, mint mások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne hagyja, hogy olyasmire rábeszéljék, ami nyilvánvalóan túl nagy kockázattal járna az ön számára. Épp elég gondja van, felesleges eleve vesztes ügyekkel foglalkoznia. Egy kis testedzéssel azonban legfeljebb a súlyából veszíthet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szép napja lesz! Sok mindent tisztázhat, ami már régóta gyötri a lelkét. Egy őszinte beszélgetéssel most kiirthat egy kételyt a szívéből. Egy jó tanács: ne csak a szavaknak, a tetteknek, a szemeknek és a hangsúlyoknak is higgyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Legyen türelmesebb, figyeljen jobban a környezetében élőkre! Próbálja tolerálni mindazokat, akiket eddig valahogy nem bírt elviselni. Ha mélyen magába néz, sokat köszönhet nekik is. Erőltessen mosolyt az arcára. Nem fogja megbánni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szüksége volna egy kis regenerálódásra, de még messze a hétvége. Egy kis relaxációra akkor is szüksége volna: ugorjon be egy uszodába, szaunába. Ha ilyesmire nincs módja, akkor marad az esti sörözés, de ez meg fog látszani az alakján!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem várt fordulat következik be a magánéletében. Ne feledje, a családjához bármikor fordulhat a problémáival. Ne szomorítsa el az sem, ha valami nem úgy sikerül, mint remélte. Mindennek megvan a maga ideje: ez is eljön majd.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Különösen jól látja a dolgokat, hiába próbálják átverni, ma nagyon tisztán lát. Munkája iránti elkötelezettsége könnyen a családi élete rovására mehet. Nem lehetetlen, próbálja meg összehangolni a kettőt. Vegyen mozijegyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegy szülöttei könnyen szerelmesednek ma, de nem illik mások érzéseivel játszani, ha ez csupán múló hangulat. Különösen, ha amúgy elkötelezett, vigyázzon a flörtöléssel, mert a másik most jobban megéghet, mint ön gondolná.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól indul a napja, kellemes meglepetés érheti. Ez meghatározza az egész napját, s habár főnöke sokat vár öntől, ez most kevésbé hat nyomasztólag. Azért vigyázzon, hogy nehogy túlvállalja magát! Fortuna, úgy látom a kegyeibe veszi.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mindenképp ürügyet akar találni a pénzköltésre. Ha már így van, legalább ügyeljen arra, hogy amit vesz, azzal ne csak saját magának, hanem szeretteinek is örömet szerezhet. Legyen óvatos, nehogy egy zsebtolvaj áldozatául essék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez álmai napja lehet, ami igazán jól jön már önnek. Végre kedvező fordulatot vehetnek dolgai, mintha nem is a tegnapi folytatása lenne a mai. Az ötletek is elözönlik, teremtő fantáziájának szinte semmi sem szab gátat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: